hans en joke Tattoo en hair punta pelusa crevillente spanje

Tattoo Punta Pelusa,  Crevillente.

Wie is Hans.

Na meer dan 10 jaar in Hoek van Holland mooie Tattoos maken in onze tattoo en piercing studio. ( Meer bekend als tattoo studio-Pluis ) tot februarie 2001 , vonden we het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Van Pluis naar Pelusa.

De naam Pelusa is gewoon de vertaling van Pluis , omdat het woord pluis zowat niet uit te spreken is in het spaans.

Een stukje Historie.

In 2000 was ik al de idiote regels, het koude weer, de wind en regen zo verschrikkelijk zat in Nederland. Dat ik plannen begon te maken om te vertrekken.

Toevallig ontmoete ik een Belgische makelaar in mijn dorp, en zei tegen hem, Ik kom binnenkort wel eens langs.

Het vertrek naar de Costa Blanca

Ik kocht een caravan, haakte hem achter mijn auto en vertrok naar Spanje. Na een lange rit kwamen we terecht op een camping in La Marina, aan de kust van de Costa Blanca. Een telefoontje met de makelaar en een afspraak was zo geregeld  met de verbaasde makelaar.

Bij het derde huis wat hij liet zien, waren we helemaal verkocht, een schitterend uitzicht tot aan het vliegveld en de zee van Alicante, midden in de bergen van Alicante.

Punta Pelusa is een feit.

Punta Pelusa was geboren. Meer over Punta Pelusa kun je lezen in mijn Blogs over ons leventje hier op de berg.

Dus naar huis in Holland geracet en in No Time de Tattoo studio verkocht aan Tattoo Tim en Annemarie" .

Afscheid Tattoo conventie.

Een afscheids Tattoo conventie georganiseerd in de Hoekstee in Hoek van Holland. En opnieuw begonnen in Torrevieja, spanje.)

 In 2011 heb ik  onze Tattoo studio verhuisd naar Crevillente op Punta Pelusa. De economische crisis was al een tijd aan de gang. En mijn huisbaas vond het nodig om elk jaar de huur te verhogen.

Ik had geen contract, dus toen de huur weer werd verhoogd, heb ik hem nog gezegd dat als hij niet verhoogde , maar een beetje zou zakken met de prijs van de huur, dat ik dan zomaar nog 10 jaar zou blijven. Hier te hoog en daar te breed, natuurlijk. Dat kon niet.

Dus met twee weken was ik verdwenen en ben ik het gaan proberen in de tattoo studio op Punta Pelusa.

Nederlandse Kapsalon DeKapper.

Wie is Joke.

Na heel wat jaartjes in Lemmer als kapster gewerkt te hebben in Lemmer. Ontmoet Joke via het internet Hans.

Binnen de kortste keren woonde Joke in Spanje, en is de Nederlandse Kapsalon  De Kapper  op Punta Pelusa geboren, nu alweer voor heel wat jaartjes een begrip aan de costa blanca en in het binnenland.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top