norman-rockwell-tattoo-artist

Belangrijk.
Zie je na ongeveer 6 weken lichte plekjes in je tattoo kom dan meteen terug en niet na maanden of zoals sommigen een half jaar of een jaar . Want hij wordt dan door ons niet meer gratis bij gewerkt, anders zou iedereen elk jaar kunnen terugkomen voor een jaarlijkse revisie van zijn tattoo nadat hij bijvoorbeeld is gevallen of iets dergelijks.
Behandel je Tattoo dus op de juiste manier , luister niet naar de zogenaamde specialist die naast je zit in de kroeg, en je nieuwe Tattoo zit er gegarandeerd op tot 14 dagen na het intreden van de rigor mortis

Wat te doen met je nieuwe Tattoo. Je hoeft natuurlijk niet te doen

wat hier staat maar je hebt toch wel Voordelen Je tattoo is vlugger genezen. Je tattoo krijgt geen korsten. Je tattoo ziet er de rest van je leven mooier uit.

Gefeliciteerd met je nieuwe Tattoo Laat het verband zeker 2 uur (liefst langer) zitten.

Verwijder het verband en was je tattoo langdurig met lauw water en een desinfecterende zeep .

Voorzichtig afdrogen en dan heel dun insmeren met de zalf die je meekrijgt Doe dit minstens 3 keer per dag .

Als je zorgt dat je Tattoo niet uit droogt zeker de eerste week krijg je alleen schilfertjes en geen korsten Smeer de zalf niet te dik dit trekt de inkt eruit .

Je nieuwe Tattoo is er met de grootste zorg ingezet. Er wordt in deze studio met 1e klas apparatuur gewerkt .

Wij werken met wegwerp materiaal en voor elke klant een nieuwe naald Al onze spullen zijn gesteriliseerd .

Behandel je Tattoo met de zelfde zorg en je hebt geen problemen Krijg je toch korsten dan wordt je tattoo lelijk en is dit je eigen schuld .

Je zal dan ook opnieuw moeten betalen voor het bijwerken.

Niet zwemmen de eerste 10 dagen Niet in de sauna.
Draag geen wol over je verse tattoo en liefst ook geen spijkergoed.
Na ongeveer een week zul je zien dat het getatoe?erde? gedeelte gaat glimmen dit betekent dat er weer een nieuwe huid gevormd is je moet nog wel voorzichtig zijn want dit huidje is heel erg dun.
Na ongeveer 2 a 3 weken zul je zien (vooral bij tribals in zwart) dat je tattoo een beetje grijze vlekken krijgt en een soort barstjes wees niet bang dat je tattoo verpest is dit hoort bij het Genezings? proces een of twee weken hierna zul je zien dat je tattoo helemaal tip top is.

Hetzelfde geld voor Tatoeages die per uur zijn gezet , deze worden natuurlijk ook niet gratis bij gewerkt, velen snappen dit wel, maar tja je hebt van die mensen.

Scroll naar top