nlbgenfrdenorues
0
Like Us on Social Media!
Pin It

Afgelopen weekend ons Paspoort wezen vernieuwen in Madrid. Doordat Nederland het nodig vond om alleen de ambassade in Madrid open te houden, en niet meer in La Nucia, moesten we dus in de auto eerst zo,n 450 km rijden naar Madrid.

Om van de nood een deugd te maken hebben we er maar twee dagen van gemaakt als een soort korte vakantie. Eerst natuurlijk op internet gekeken bij Booking.com of er nog een goedkoop hotel te vinden was in het centrum van Madrid. Dat was vlug gevonden.

La Latina madrid cerveza hans en joke kersten

Dus zondag ochtend vroeg naar Madrid gereden , aangekomen bij de Plaza Puerta del Sol de auto in de parkeerplaats gezet a 35 eurootjes per dag. Een goede tip , om niet de zelfde fout te maken als ons. Kijk bij het boeken op Booking.com of er een parkeer plaats bij het Hotel of Hostal is inbegrepen, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

hostal americano madrid
Hostal Americano Madrid

en op naar ons hostal. Hostal Americano, haha eerst konden we het niet vinden , maar dat kwam omdat het verscholen lag achter een groot spandoek, om de werkzaamheden aan het gebouw te verhullen. Eenmaal binnen openden we het raam om van het mooie uitzicht te genieten recht op hel plein van de Plaza Puerta del Sol

Onze spulletjes in de kamer gezet en eerst maar eens naar beneden, om Madrid eens te verkennen en heerlijk een biertje gedronken bij een bar die abuelo ( opa) heette, wel toepasselijk want sinds kort ben ik ook een trotse opa.

Na het biertje terug naar ons hotelletje om maar eens een siestaatje te doen, haha Dat werd hem niet echt want recht voor de deur was een concert begonnen met snoeiharde house muziek, viel mij mee dat de ramen erin bleven zitten.

De andere dag voor het eerst in mijn leven met de metro naar de andere kant van madrid naar de nederandse ambassade, deze zit in een inmens gebouw op de 36 ste verdieping, iets wat Joke niet echt leuk vond, maar ze heeft zich er dapper doorheen geslagen, en durfde zelfs naar buiten te kijken, je kon heel madrid zien liggen, by the way ook niet echt mijn ding zo idioot hoog.

Gelukkig ging dat ook allemaal goed en had ik de juiste papiertjes meegenomen, dus als het goed gaat krijgen we de paspoorten netjes opgestuurd.

All met al was het een heel gezellig weekend natuurlijk, maar op deze manier ben je wel zo,n 600 euro kwijt voor 2 paspoorten, en nee dat komt niet door de vele biertjes die we hebben gedronken, want zoveel waren dat er niet . Voor 4 euro per stuk hadden we niet zo,n dorst

Like Us on Social Media!
Pin It
Social Share:

Comments

het weer in spanje

Advertentie

Zoek accomodatie met Booking.com

Go to Top