0
Like Us on Social Media!
Pin It

Deze vraag word mij wel eens gesteld en ik zal proberen daarop te antwoorden. Voor mij is een echte Biker zijn een levens style. 1% ter of niet.

Voor de rest is het hele 1% gebeuren gewoon een uitspraak in een persbericht na ongeregeldheden op een motor treffen in 1947. De Hollister bash.

Het was een uitspraak van de leiding van de American Motorcyclist Association (AMA). 99% van onze leden zijn brave (law abiding citizens) burgers en 1% is 'outlaw'.

Jaren lang hebben motor rijders die zich stoerder als de rest vonden dit als embleem op hun jasje genaaid, of een embleem gekocht in de plaatselijke motorzaak.

Het is pas van de afgelopen jaren dat de politie en de media circus het een procent gebeuren , zo hebben verdraaid dat iedereen die met een een procent patch rondloopt een crimineel is.

Mijn Motor staat altijd startklaar voor de deur. 

Voor een echte Biker is rijden op een motor niet zo maar een hobby ,en stopt de Biker Lifestyle niet op maandag.  zoals bij de meeste motorrijders wanneer zondag middag,  de 1% ring word afgedaan en hun kleding de kast ingaat.

Een echte Biker zijn , is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid, de wind in je gezicht wanneer je het gas open trekt. Samen zijn met je broeders op een feest of in het Clubhuis.

Een echte een procenter Biker leeft volgens een strikte code.

• Een 1%  Liegt niet en neemt een broeder nooit in de maling. ( een grapje kan wel. LOL)
• Hij heeft RESPECT voor zijn broers en hun bezit.
• Hij komt op voor wie hij is en waar hij in gelooft.
• Hij ondersteunt zijn Brothers bij buitenstaanders en helpt hem wanneer dat mogelijk is.
• Een Brother maakt NOOIT misbruik van een andere Brother. Dat is voor gewone burgers.

In de kranten worden Bikers veelal weggezet als criminelen, vaak al dan niet in opdracht van de politie met hun biker pesten offensief. Een soort pest die zich langzaam over de wereld aan het verspreiden is. Als je iets maar vaak genoeg herhaald in de kranten en op televisie, dan gaan gewone mensen dit op een gegeven ogenblik ook voor waar aannemen. 

Terwijl er statistisch gezien meer criminelen in bijvoorbeeld een voetbal club zitten.

Waarom dit Biker pesten offensief?

Ik persoonlijk denk dat het komt omdat de echte biker van nature geen ja knikker is , en niet alles zomaar accepteerd wat er word gezegd door het gezag. Regeringen hebben mensen graag onder de duim, en bikers passen niet in hun ideale plaatje.

Dus neem eens de moeite om naar een clubfeest te gaan of ga gewoon een biertje gaat drinken op een clubavond dan zul je merken dat bij alle motorclubs een gemoedelijke sfeer hangt. Waar altijd het motto is RESPECT EN JE KRIJGT RESPECT.

Zo simpel is het.

 

Like Us on Social Media!
Pin It
Social Share:

Comments

Go to Top