"De biker levensstijl is moeilijk te beschrijven. Een kruising tussen cowboys en vikingen en een outlaw. Maar het gaat veel dieper. Je kunt niet naar de winkel zoalls sommige weekend bikers en je biker imago kopen. Misschien is het niet echt duidelijk te beschrijven. misschien kunt je het alleen zelf ervaren.

De Biker Lifestyle en zeker voor de 1% ters onder ons, gaat vooral over vriendschap in zijn extreme vorm. Broederschap ,, Ten allen tijde opkomen voor je broeders, rijden is niet een weekend activiteit voor hen, maar een manier van leven.

De politie komt altijd met de domme verhaal dat alle1%  bikers criminelen zijn. Natuurijk zijn er "rotte appels" criminelen binnen een procent Motorcycle cllubs, zoals die er ook zijn in andere verenigingen, maar dat betekent niet alle motorrijders criminelen zijn, ik persoonlijk kan zeggen dat als je eenmaal verslaafd bent aan het echte biker leven, wil je nooit meer iets anders "

Veel Bikers gebruiken het thema Jack Daniels bij het bouwen van hun stalen ros.

Jack Daniels is onlosmakelijk verbonden met de Biker Lifestyle en western. Veel bikers gebruiken de Jack Daniels designs als inspiratie voor hun Motorcycles.

Western style gevels. verzameld om ideeen op te doen voor ons huis en tuin op Punta Pelusa.

Motorcycle quotes and Biker wisdom collected by Pelusa.

 Biker bar de Saloon is voor de laatste keer open op 31 dec 2017.

De Scavengers.mc gaat per 1 januarie verhuizen naar een betere locatie. Meer parkeerplaats . Groter en ja,..... Nog mooier

party at Satudarah costa blanca

Afgelopen zarterdag met de Scavengers top feestje gehad bij Satudarah in Benidorm. Was mega druk ,Heerlijk eten en super gezellig.

 

Deze vraag word mij wel eens gesteld en ik zal proberen daarop te antwoorden. Voor mij is een echte Biker zijn een levens style. 1% ter of niet.

Some biker and Western furniture we realy like. Lots of nice ideas to make it yourself.

Subcategorieën

12717363 572279622927635 7140030483941243938 n

western style chevrolet bed

Advertentie

build your dream

ScavengersMC Website

scavengers mc alicante

Biker Lifestyle Blogs

images/biker-lifestyle/scavengers/new-clubhouse/scavengersMC-clubhouse.jpg

Foto,s van het nieuwe Scavengersmc clubhouse

Enkele Foto,s van het nieuwe Clubhouse van de ScavengersMC tot maart 2018.

Lees meer...

SCAVENGERS LOGO OP MIJN HARLEY

Afgelopen week het Scavengers logo op mijn motor gezet, vindt zelf wel dat het er goed uitziet. En ook nog een tourpack voor een zeer schappelijke prijs gekocht. dus Joke kan zitten als een prinses, haha

Lees meer...
images/the-saloon/entrance-punta-pelusa-bar-scavengers-clubhouse.jpg

The Biker Saloon

 Biker bar de Saloon is voor de laatste keer open op 31 dec 2017.

De Scavengers.mc gaat per 1 januarie verhuizen naar een betere locatie. Meer parkeerplaats . Groter en ja,..... Nog mooier

Lees meer...

respect 1