Welkom op Punta Pelusa the home of Hans Kersten en Joke visser in de bergen van Crevillente in Spanje.

Ik zal me even Voorstellen, ik ben Hans, sinds 2001 woon ik in het zonnige spanje.

Hans Kersten proost Ik had het helemaal gehad in het koude Nederland met al zijn idiote regeltjes. Dus alles verkocht en mijn Tattoo shop begonnen in Torrevieja. Sinds 2011 is de shop verplaatst naar Punta Pelusa in crevillente. In 2014 zijn we hier op de punt opnieuw begonnen met de motorclub Scavengers, waarvan ik al lid was in Den Haag ,maar daar niet meer bestaat.

Op dit blog kun je (bijna) alles lezen over mijn relaxte leventje in spanje. 

Spijt heb ik nooit gehad van mijn verhuizing naar het zonnige Spanje. In Nederland had ik een goed belegde boterham met mijn Tattoo shop in Hoek van Holland. En de eerste 8 jaar tot dat de crisis begon was ik nog steeds druk in mijn tattoo shop in Torrevieja. De shop is inmiddels dicht en ik werk nu in mijn shop thuis. De ene keer is het druk en de andere keer is het een stuk minder, maar ik zou voor geen goud meer willen ruilen met een drukke werkweek in een reguliere Tattoo winkel.

Er zijn genoeg maanden in het jaar dat we ver onder het bestaans minimum leven hier op Punta Pelusa. Maar je word hierdoor wel vindingrijk . Ik maak veel dingen zelf. Ben zowat altijd aan het verbouwen hier, omdat ik dat leuk vind, maar altijd met het hergebruik van oude spullen. Zelfs stenen krijgen bij mij een tweede of derde leven, haha. Onze kippen leggen altijd wel een eitje, en we zijn druk in de weer met het aanleggen van een eigen moestuin.

Weet je we hebben een goed leven zo op Punta Pelusa, vaak zowat geen cent te makken, maar wel een gelukkig en vrij leven. Af en toe een paar euro benzine in de tank en erop uit met de motor, zomers een plons in het zwembad en genieten van de spaanse zon.

Een mens is niet dat korte stukje tijd op de wereld om zich alleen maar rot te werken en dan dood te gaan. Geniet van elke dag en dat kan ook met minder geld. Kwestie van prioriteiten stellen.

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertise with us!

your ad on Pelusa

Laatste Blogs

Het weer Crevillente

weer spanje crevillente

ScavengersMC Website

scavengers alicante mc small

Biker Lifestyle blogs

 • Jack Daniels Motorcycles

  Veel Bikers gebruiken het thema Jack Daniels bij het bouwen van hun stalen ros. Of gebruiken Jack Daniels om hun bike te pimpen, in soms heel originele ontwerpen. Hieronder een paar fotos.

  Lees meer...

Biker Furniture

Off Grid & Tuin

 • Kippenhok western style

  westernstyle kippenhok idee

  Een nieuw idee voor ons nieuw te bouwen kippenhok op Punta Pelusa. Een kippenhok geheel in westernstyle. Heb ik weer wat te klussen en ben weer van de straat. Ik hou iedereen op de hoogte.

  Lees meer...

Tattoo Tim Hoek van Holland

Tim

Mijn goeie vriend Tim the Tattoo Toolman , Kijk ook eens op de website.

Biker 1% Blogs

Go to Top