nlbgenfrdenorues

Welkom op Punta Pelusa the home of Hans Kersten en Joke visser in de bergen van Crevillente in Spanje.

Ik zal me even Voorstellen, ik ben Hans, sinds 2001 woon ik in het zonnige spanje.

Ik had het helemaal gehad in het koude Nederland met al zijn idiote regeltjes. Dus alles verkocht en mijn Tattoo shop begonnen in Torrevieja. Sinds 2011 is de shop verplaatst naar Punta Pelusa in crevillente. In 2014 zijn we hier op de punt opnieuw begonnen met de motorclub Scavengers, waarvan ik al lid was in Den Haag ,maar daar niet meer bestaat.

Op dit blog kun je (bijna) alles lezen over mijn relaxte leventje in spanje, en kun je ook zien dat het leven van een biker NIET is zoals op de televisie met die serie de sons of idiots, maar een gewoon leventje zoals zovelen, met werken in de tuin, natuurlijk veel feesten en bovenal Brotherhood.

Veel mensen van over de hele wereld klagen over de manier van leven die ons opgedrongen wordt.

Maar er zijn echt manieren warop je veel kunt veranderen, door de manier waarop je eet, ga voor biologische producten, lokaal of planten uit je eigen tuin, vermijd bewerkte voedingsmiddelen, producten.

Denk na voordat je iets koopt, en koop niet bij de grote bedrijven, kies de kleine bedrijven in je eigen buurt, ruil met vrienden. Elimineer GGO-producten, en boycot hun merken.

Wees Vindingrijk en maak je eigen, tomaten saus, kweek je eigen groenten ,je eigen zelfgemaakte jam, ga zo maar door. Houd je zaden en doe aan ruilhandel. Maak gebruik van de natuurlijke energieën. Wees wijs in de uitgaven. Wees Praktisch,. Focus op wat je kunt doen.
Nu weet ik wel dat als je iedere dag naar je werk moet, dat je hier geen tijd voor hebt, maar ik geloof echt dat wij mensen niet gemaakt zijn om de hele godganse dag te werken ,om vervolgens alle rekeningen weer te kunnen betalen.

Het kan allemaal met veel minder, Ja dat betekent ook ietsje minder luxe, maar het betekent ook een veel vrijer leven ,om te kunnen genieten van je korte leven op deze aardbol.

Pin It

Facebook Comments

Foto,s Hans & Joke Punta Pelusa

Laatste Blogs Hans

 • Daan de Haan op Punta Pelusa

  Daan de haan op punta pelusa

  Sinds gisteren hebben we een nieuwe aanwinst op Punta Pelusa. Daan de Haan.

  Daan de haan komt van camping Sax van Helga, omdat haar klanten

   
 • De nieuwe tattoo studio Punta Pelusa

  new-tattoo studio old style punta pelusa crevillente spain

  Door de jaren heen heb ik al op elke plek getattoeeerd op Punta Pelusa. Maar nu heeft de tattoo studio dan eindelijk zijn vaste plek gekregen in de bar van Punta Pelusa, direct naast de kapsalon van Joke ( de Kapper). Een echte onvervalste old style tattoo parlor,

   
 • R.I.P. broer Rob

  Rob Kersten RIP

  Zaterdag avond laat werd ik opgebeld door een goede vriend van mij in Nederland, dat mijn jongste broer was overleden.

  Het is dat deze vriend mij opbelde om het slechte nieuws te vertellen, want als het aan zijn liefhebbende vrouw ( lees KUTWIJF )

   
 • Oude foto sla hem erin Hoek van Holland

  Vond een oude foto, van een leuk evenement van het openlucht zwembad in mijn oude dorp Hoek van Holland. Was het team van mijn oude cafe de Harmonie. Leuk om weer terug te zien.

   

scavengers alicante mc small

Biker Lifestyle

Offgrid en tuin

Advertise with us!

your ad on Pelusa

Ga naar boven