Druk bezig met de verbouwing van de nieuwe woonkamer op Punta Pelusa.

Vier jaar geleden had ik het hele woonhuis veranderd naar de achterkant, omdat ik de voorkant wilde gebruiken al clubhuis van de ScavengersMC.

Inmiddels ben ik er met Joke wel achtergekomen dat dit idee wellicht niet zo,n goed idee was, i.v.m privacy en de rotzooi die je er van hebt nadat er een feestje is geweest. Plus het feit dat het niet altijd word gewaardeerd zoals je zou denken, wanneer je je eigen huis kosteloos opensteld .

Dus nu gaan we weer terug naar de voorkant, wat een behoorlijke verbouwing betekent, zoals gewoonlijk hebben we weer geen cent te makken, dus gebeurd alles op een heel erg laag budget, somige stenen ben ik al voor de derde keer aan het gebruiken.

Gaat nog wel ff duren op deze manier , maar zoals altijd komen we er wel weer.

 

Weer een stukje verder met de verbouwing vandaag, sleuf gehakt voor fundering van de badkamer muur.

klei vulling muur tussen kachel en badkamer

De muur tussen de plaats waar de badkamer komt en de plek van de houtkachel word opgevuld met klei van onze eigen berg, zodat de massa de warmte doorgeeft naar de badkamer en deze ook langer vasthoud. Het is een behoorlijk extra klusje. Maar op deze manier kunnen we straks behaaglijk douchen, zonder extra verwarmings kosten.

muur gestuced tussen woonkamer en badkamer

Het grootste stuk van de woonkamer is nu klaar, en nu maar hopen dat het stucwerk blijft zitten. haha I. In de slaapkamer had ik een gedeelte van de muren niet goed behandeld en kwam het stucwerk los, dus kon ik een paar m2 opnieuw doen.

Maar de voorlopige tussen stand van deze niet echt kleine verbouwing is ongeveer 50 euro. Cement, zand en een paar stenen. De rest is allemaal gedaan met tweedehands materiaal.

Komt erg goed uit, want tijd hebben we genoeg, maar geld is er niet altijd.

17total visits,2visits today