uitzicht-morgen vanuit office op punta pelusa

Het is nieuwjaarsdag 2019 en ik zit morgens achter mijn laptop, uitzicht is niet verkeerd, ik zie de zon opkomen, oliebolletje erbij en een bakkie thee. Het is nog lekker vroeg, want heb het niet laat gemaakt gisteravond, haha dat is wel eens anders geweest vroeger, wanneer ik de hele oudejaars-nacht doorhaalde tot de zon opkwam en ver daarna.

Het is de tweede dag vandaag dat we dit mooie uitzicht weer hebben, omdat we eindelijk na 4 jaar weer terug aan de voorkant van ons huis wonen, Omdat de motorclub het voor gedeelte in gebruik had. De club is verhuisd naar een mooi ander pand hier in crevillente, en wij zijn  bijna een jaar bezig geweest om alles weer terug te bouwen. Wat geen klein klusje was.

Supersnel ging de verbouwing ook niet om de doodeenvoudige reden dat daar geen geld voor was, haha en nog niet. Zo goed als de hele verbouwing heb ik gedaan met tweedehands gebruikte  stenen en ander materiaal, op zih ook we een sport, maar makkelijk is anders.

Dan hoor je soms, eigenlijk best wel vaak. Dat al die motorclubs criminelen zijn, dure motorfietsen rijden en geld als water hebben, Wel laat ik je dit vertellen, dat is gelul. en iets wat de politie, zeker die in Nederland , je graag wil doen geloven.

Ik heb altijd heel goed mijn geld verdiend als tattoo artiest, in holland en daarna de eerste jaren in spanje ook nog, maar na de crisis begon de klad er in te komen. Er zijn nu veel te veel tattoo shops, en de meeste van deze nieuwkomers gaan, en dat geld zeker voor spanje . Gaan, om toch nog wat geld binnen te harken. Steeds goedkoper werken, klanten letten meer op de prijs dan op de kwaliteit van een tattoo.

Het laatste jaar is voor ons super slecht geweest , wat inkomen betreft dan, want voor de rest zijn we super gelukkig. Veel mensen die mij kennen van vroeger of van nu . Denken altijd dat ik maar een geintje maak als ik zeg dat het armoe troef is.

Maar het gebeurd vaak genoeg dat er gewoon geen benzine in de tank zit, Of dat de stroom niet betaald word, Of dat er geen water is. Gewoon hele simpele dingen. Het enige voordeel is dat het goed voor de lijn is, haha je valt vanzelf af, als je alleen het hoognodige eet.

Maar 2019 gaat ons jaar worden, Het huis is bijna klaar. en in het nieuwe jaar gaan we ons storten op de tweedehands handel, van vooral meubels, en het maken van meubels van gerecycled hout.

Laat het nieuwe jaar maar komen.