Punta Pelusa

Welkom op Punta Pelusa the home of Hans Kersten en Joke visser in de bergen van Crevillente in Spanje.

Ik zal me even Voorstellen, ik ben Hans, sinds 2001 woon ik in het zonnige spanje.

Ik had het helemaal gehad in het koude Nederland met al zijn idiote regeltjes. Dus alles verkocht en mijn Tattoo shop begonnen in Torrevieja. Sinds 2011 is de shop verplaatst naar Punta Pelusa in crevillente. In 2014 zijn we hier op de punt opnieuw begonnen met de motorclub Scavengers, waarvan ik al lid was in Den Haag ,maar daar niet meer bestaat.

Op dit blog kun je (bijna) alles lezen over mijn relaxte leventje in spanje, en kun je ook zien dat het leven van een biker NIET is zoals op de televisie met die serie de sons of idiots, maar een gewoon leventje zoals zovelen, met werken in de tuin, natuurlijk veel feesten en bovenal Brotherhood.

Veel mensen van over de hele wereld klagen over de manier van leven die ons opgedrongen wordt.

Maar er zijn echt manieren warop je veel kunt veranderen, door de manier waarop je eet, ga voor biologische producten, lokaal of planten uit je eigen tuin, vermijd bewerkte voedingsmiddelen, producten.

Denk na voordat je iets koopt, en koop niet bij de grote bedrijven, kies de kleine bedrijven in je eigen buurt, ruil met vrienden. Elimineer GGO-producten, en boycot hun merken.

Wees Vindingrijk en maak je eigen, tomaten saus, kweek je eigen groenten ,je eigen zelfgemaakte jam, ga zo maar door. Houd je zaden en doe aan ruilhandel. Maak gebruik van de natuurlijke energie├źn. Wees wijs in de uitgaven. Wees Praktisch,. Focus op wat je kunt doen.
Nu weet ik wel dat als je iedere dag naar je werk moet, dat je hier geen tijd voor hebt, maar ik geloof echt dat wij mensen niet gemaakt zijn om de hele godganse dag te werken ,om vervolgens alle rekeningen weer te kunnen betalen.

Het kan allemaal met veel minder, Ja dat betekent ook ietsje minder luxe, maar het betekent ook een veel vrijer leven ,om te kunnen genieten van je korte leven op deze aardbol.

Laatst aangepast op woensdag, 08 maart 2017 06:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Gerelateerde items (op tag)

Foto,s Hans

Laatste blogs

twitter home

tattoos pelusa crevillente

Who's Online

We hebben 40 gasten en geen leden online

scavengers alicante mc small

Hans op facebook

find pelusa tattoo on facebook badge

Ga naar boven